Frågor och svar

3 år i målsmans sällskap, 13 år i övriga fall

Viksholmsfestivalen är helt ideell. Vill du hjälpa till och vara funktionär på festivalen? Skicka ett mejl till hej@viksholmsfestivalen.se

Djur, alkohol, glasflaskor och paraplyer är ej tillåtet att ta med in på festivalen. Man får heller inte elda ute på holmen under festivalen. 

Går man från Arvika centrum går man österut förbi stadsparken och ut på Sågudden. Därifrån fortsätter man en liten bit till så att man går över bron och ser reningsverket. Efter bron går man höger och ut på en längre grusväg och sedan är det bara att följa musiken ut på udden.

Vi kommer inte att ha någon biljettkassa i entrén utan endast ett insläpp. Man kommer dock att kunna köpa biljetter online under hela festivalen förutsatt att det finns biljetter kvar. Vill man säkra sin biljett och stödja festivalen så köper man den redan idag 🙂 

Biljetterna finns att köpa online här

Man kan parkera vid reningsverket alternativt ännu lite närmre och sedan är det några hundra meter grusväg ut till holmen. Måste man ta bil ut ända till entrén efter grusvägen av rimliga anledningar vill vi att ni kontaktar oss innan på hej@viksholmsfestivalen.se så att vi kan samordna detta. Väl ute på holmen är det inte plan mark och det behöver man vara beredd på.