Frågor och svar

Ingen dryck får tas med in på området, inte heller djur eller och paraplyer är tillåtet att ta med in på festivalen. Man får heller inte elda ute på holmen under festivalen. 

Välkommet är att exempelvis ta med fikakorg, ta med en egen stol eller filt. Dricksvatten kommer att finnas på plats och även en food truck som säljer dricka och mat.

3 år i målsmans sällskap, 13 år i övriga fall

Viksholmsfestivalen är helt ideell. Vill du hjälpa till och vara funktionär på festivalen? Skicka ett mejl till hej@viksholmsfestivalen.se

Går man från Arvika centrum går man österut förbi stadsparken och ut på Sågudden. Därifrån fortsätter man en liten bit till så att man går över bron och ser reningsverket. Efter bron går man höger och ut på en längre grusväg och sedan är det bara att följa musiken ut på udden.

Förutsatt att det finns biljetter kvar kan man köpa det på plats. Vi har endast möjlighet att ta emot swish.
Vill man säkra sin biljett och stödja festivalen så köper man den redan idag 🙂 

Biljetterna finns att köpa online här

Man kan parkera vid reningsverket alternativt ännu lite närmre och sedan är det några hundra meter grusväg ut till holmen. Måste man ta bil ut ända till entrén efter grusvägen av rimliga anledningar vill vi att ni kontaktar oss innan på hej@viksholmsfestivalen.se så att vi kan samordna detta. Väl ute på holmen är det inte plan mark och det behöver man vara beredd på. 

Parkering finns på Tivoliplatsen, d.v.s. öster om stadsparken. 
Därifrån kan man gå under järnvägen, genom Sågudden och slutligen ut på Viksholmen.